CVA 2020- JCI KENNEMERLAND-4584 - JCI Nederland.jpg

Journalist en tv-presentatrice Eva Jinek is donderdagavond 16 november 2017 te gast in de zesde editie van de JCI Collegetour. De avond, georganiseerd door JCI Noord-West Veluwe, wordt gehouden in het Dolfinarium in Harderwijk.

Eva Jinek is iedere werkdag te zien met haar talkshow Jinek. Hierin neemt ze in een ongedwongen sfeer en met een doortastende journalistieke aanpak, met haar gasten de actualiteiten door. Ook werkt Eva momenteel aan een nieuwe reeks reisdocumentaires over de Verenigde Staten. Hierin onderzoekt ze de band van de doorsnee Amerikaan met hun nieuwe president.

Tijdens de JCI Collegetour interviewen de bezoekers in de zaal de gast. Dit alles onder leiding van gespreksleider Joost Hoebink. Na afloop van het gesprek is er een netwerkborrel. Een mooie gelegenheid om uw netwerk uit te breiden of bij te kletsen met bekenden.

U bent van harte uitgenodigd. Vanaf 19.15 uur bent u welkom voor koffie/thee en wat lekkers. Het gesprek met Eva Jinek start om 20.00 uur. Entreekaarten kosten € 27,95 per stuk (incl. btw). Dit is inclusief hapjes en drankjes tijdens de netwerkborrel. Bestel uw kaarten via www.college-tour.nl.