Cva JCI Nederland vanuit studio in Tilburg 1.jpg

Dit keer geen reguliere training maar een spel! Zoals jullie van ons gewend zijn, zal een van onze eigen leden de avond (of in dit geval, middag) verzorgen. Na twee trainingen (#1 Foutenfabriek en #2 Beeldtaal) zal Stephan Opdam fungeren als spelleider van het Wereldhandelsspel (WHS). Dit spel wordt wereldwijd ingezet, bijvoorbeeld als een vorm van teambuilding.

Hoe?
De context is als volgt: wat als de prijzen voor grondstoffen stijgen, de werkloosheid afneemt en de kosten voor energie de pan uit rijzen? Er ontstaat overproductie, maar voor hoe lang? Na afloop van het spel zal je merken dat je  hebt geleerd onder tijdsdruk beslissingen te nemen en onderhandelingsvaardigheden hebt getraind en ontwikkeld. Ook heb je meer begrip voor, en aanvaard de consequenties van, genomen beslissingen.

Kortom, het wordt een actieve, spannende maar vooral gezellige middag!

Kom ook op zaterdag 28 oktober om 12.00 naar Leiden. De locatie wordt te zijner tijd bekend gemaakt.

Vergeet je niet aan te melden door je aanwezigheid bij dit event aan te geven. Voor vragen kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..