CVA 2020- JCI KENNEMERLAND-4584 - JCI Nederland.jpg

Wil je ook:

  • Een gezellig avondje uit?
  • De slimste zijn van de avond?
  • Een goed doel sponsoren?
  • Nieuwe mensen en bedrijven ontmoeten?
  • Kans hebben op vele prijzen?

Dat kan en alles tegelijkertijd! Want JCI Quadrivium maakt het mogelijk! Hoe? Met maximaal acht personen koop je een tafel voor €100,-.

Jouw team komt op vrijdag 24 november 2017 om 19.30 uur naar De Gruyterfabriek in ‘s-Hertogenbosch en speelt mee met de JCI Quadrivium KennisQuiz.

De quiz bestaat uit verschillende rondes, waaronder naast de vragenronde ook een muziekronde en een plaatjesronde. Met je team beantwoord je vragen over diverse onderwerpen, bijv. sport, actualiteiten, kunst, algemene kennis, entertainment. Je gaat de strijd aan tegen de andere teams en aan het einde van de avond is er 1 team de winnaar van de avond.

Tijdens de pauze vind er een loterij plaats (in 3 rondes) en maak je ook nog eens kans op verschillende mooie prijzen (11 lootjes voor € 10,- per ronde). De opbrengst van de avond komt ten goede aan LINDA.foundation, deze stichting zet zich in tegen armoede onder Nederlandse gezinnen.

Jij doet toch ook mee?
Stuur een e-mail met jouw aanmelding naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of meld je aan via de website www.jciquadrivium.nl.