6143_09082018_Dolhuys_Haarlemse Cultuurnacht_Tess Janssen - JCI Nederland - JCI Kennemerland.jpg

Ben jij FutureProof?
Alles weten over een FutureProof wereld? Kom dan naar het College van Afgevaardigden (CvA)  op 20 januari 2018 in Utrecht!

Tijdens dit CvA geven we je alle handvatten om van Circulaire economie ‘a way of life’ te maken. Zowel voor jouw privé- als werkende leven.

Circulaire Economie is de toekomst! Dus mis het niet en wees erbij!

Jacqueline Cramer: keynote speaker! 

De keynote speaker van het congres is Jacqueline Cramer. Jacqueline is ambassadrice op het gebied van Circulaire Economie. Ze is een Nederlands wetenschapster en voormalig politica. Als minister maakte ze van 22 februari 2007 tot 20 februari 2010 deel uit van het kabinet-Balkenende IV. Cramer was sinds 2005 hoogleraar duurzaam ondernemen aan het Copernicus Instituut van de Universiteit Utrecht.

Tijdens het congres geeft ze haar visie op de toekomst en vertelt zij op welke manier jij en ik hier iets in kunnen betekenen.

Roadshow: JCI Utrecht op bezoek bij jouw kamer?

Wil jij alle ins- en outs weten over het Januari CvA? Dit is je kans! JCI Utrecht komt graag bij jouw kamer langs, meld je snel aan via deze link of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wie weet tot snel!

Website live!
De website van het JCI-congres; Circulaire Economie is online.
Bekijk ‘m snel: klik hier.
De ticketverkoop start later deze maand. Houd de website daarvoor goed in de gaten!
Volg ons ook op Facebook via deze link en blijf op de hoogte.
Benieuwd naar de vette Utrecht time-lapse? Bekijk ‘m hieronder: