Cva JCI Nederland vanuit studio in Tilburg 1.jpg

Heb je gezien dat ons Wereldcongres heel veel te bieden heeft? Kijk voor het volledige programma hier. Ook sport staat uitgebreid op het programma, dus doe mee en zorg voor jouw uitdaging en actie tijdens de congresweek! Voor de sportonderdelen wordt een bijdrage gevraagd.

JCI Morning Run – Maandag 6 november (7.00-8.30u) en donderdag 9 november (6.30-8.30u)

Stel je voor hoe Amsterdam in de vroege ochtend wakker wordt. Amsterdam ontwaakt langzaam. En daar ben jij! Met andere congresdeelnemers sta jij in de startblokken om de dag te beleven. De JCI Morning Run is de beste manier om de dag te starten. Jan van Nieuwamerongen neemt je mee door ontwakend Amsterdam. Ontdek op maandag het Oostelijk Havengebied en op donderdag het Amsterdamse Bos. Je kunt kiezen voor 5 of 10 kilometer en kunt deelnemen als ervaren of minder ervaren loper. Ben jij er bij? Meld je dan aan via de registratieportal.

JCI World Soccer Championship – Dinsdag 7 november (10.00-16.00u)

Welk land wint de JCI World Soccer Championship dit jaar? In eerdere edities is het Nederlands team succesvol gebleken. Herhalen we dat dit jaar? Het is onze kans om de Nations Cup te winnen en samen een dag van fun, teambuilding en samenwerking neer te zetten. Wat een super manier om actief te zijn! We vormen een team met 7 tot 12 leden (7 deelnemers spelen als team op het veld). Wil jij Nederland vertegenwoordigen? Meld je dan aan bij Bas van Schooten (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Volg het team ook op Facebook.

JCI Curling Tournament – Donderdag 9 november (12.00-18.30u)

Op donderdag organiseren we het eerste JCI World Curling Tournament! Tijdens deze wedstrijd speelt het Nederlandse team tegen andere landen. In één middag krijgen de teams een korte training curling en direct daarna starten de wedstrijden om erachter te komen welk land de JCI World Curling Cup wint. Het toernooi vindt plaats op de enige curlingbaan van Nederland in Zoetermeer. Het 2e Nederlandse team is inmiddels al bijna gevormd, maar er zijn nog een paar plaatsen vrij. Meld je aan via Charley van ’t Leven (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Kom zeker langs om de Nederlandse teams aan te moedigen!

JCI Wheelchair Rugby Workshop – Donderdag 9 november (14.30-17.30u)

Ervaar uitdaging en plezier tijdens de JCI Rolstoel Rugby Workshop! Vergeet alle stereotyperingen over gehandicapten sport. Tijdens deze workshop neemt Amsterdam Terminators coach Reda Haouam je mee in de fantastische wereld van rolstoel rugby. Om succesvol te zijn in deze dynamische snelle sport is een combinatie van fysieke kracht, teamwerk, communicatie en vasthoudendheid nodig. Je krijgt de kans om mee te maken hoe het is om in een rolstoel te sporten en hoort hoe het is om met een handicap te leven. Maak je geen zorgen, het is een leuke workshop! Als je dit wilt meemaken, registreer je dan via deze link.