CvA JCI Nederland in studio First Impression audiovisueel.jpg

Van vrijdag 29 (na lunch) tot en met zondag 4 maart (17.00 uur) 2018 vindt de 3daagse training “Basics for Trainers” plaats. Dit is de plek om binnen JCI meer te leren over het trainerschap onder de bezielende leiding van een aantal ervaren trainers! We kijken onder andere naar aansluiten op leerstijlen en vertaling van de leercirkel naar een inhoudelijke training. Ook ga je meteen een aantal keren in het weekend aan de slag met en voor de groep. Hoewel we hopen dat je (na een assessment) als JCI Trainer aan de slag zal gaan, is dit ook zeker een aanrader als je je kennis op dit vlak wil verbreden!

Locatie volgt (waarschijnlijk centraal in het land). Kosten: 360 euro voor 3 dagen training, 2 overnachtingen o.b.v. 2 pers kamer. Eten & drinken inbegrepen. Meer weten of je meteen opgeven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meedoen kan als je de Achieve, Impact en Presenter trainingen hebt gevolgd. Mocht je deze nu nog niet gevolgd hebben, maar wel heel graag mee willen doen, laat dan ook zeker van je horen: bij voldoende aanmeldingen kunnen we deze wellicht nog organiseren!