Cva JCI Nederland vanuit studio in Tilburg 1.jpg

Ook dit jaar wordt er weer maandelijks een Project van de Maand Award uitgereikt. Dit jaar verloopt het iets anders dan jullie gewend zijn. Je dient nog steeds een scrapbook in, maar de nadruk ligt op het waarom, hoe, wat, resultaat en reflectie. Daarnaast vragen we jullie ook beeldmateriaal mee te sturen. Na een poll op de website zal de winnaar bekend worden gemaakt in de eerstvolgende nieuwsbrief. Dat is nog niet alles: ook zal de organisatie van het desbetreffende project tijdens het CvA/NC/BIDBAD een certificaat in ontvangst mogen nemen en krijgen zij ook nog een presentje.

De exacte deadlines staan hier op de website vermeld. Mocht je vragen hebben over deze vernieuwde procedure, dan kun je een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zien de vele projecten graag tegemoet.

P.S. Vergeet niet JCI Nederland toe te voegen als mede-organisator van je activiteit. Altijd handig voor meer zichtbaarheid.