Fotograaf Tom Beltman - JCI Wereldcongres 02  2017 - woensdag - JCI Nederland.jpg

In de ‘wandelgangen’ vingen wij op dat JCI-leden graag beter geïnformeerd worden of wat JCI Nederland doet en wat je er als Kamer of lid aan hebt. Daarom hebben we afgelopen CvA de JCI Impact Toolkit uitgereikt aan de aanwezigen. De Impact Toolkit is een ‘boekje’ met daarin heel beknopt alle belangrijk info die jij nodig hebt (of kunt gebruiken) om impact te maken.

Omdat natuurlijk lang niet alle informatie hier in verwerkt kan worden, wordt je verwezen naar de online versie op JCI.nl wanneer je over een bepaald onderwerp meer informatie wilt hebben. De online versie kun je hier vinden. Vanuit daar kun je eenvoudig navigeren naar de verschillende onderwerpen.

Wij hopen natuurlijk dat een en ander hiermee weer een stukje duidelijker is geworden. Maar mocht je nog vragen of juist opmerkingen hebben, wij vernemen ze graag! Stuur je dan een mailtje naar de betreffende EVP?

Naast de digitale versie hebben we nog een (beperkte) voorraad gedrukte ImpactToolkits. Mocht jij er nog geen hebben en er wel een willen ontvangen. Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., zij zorgt dan dat deze zo snel mogelijk jouw kant op komt! En als je gewoon nieuwsgierig bent, kun je hier ook de PDF downloaden