CVA 2020- JCI KENNEMERLAND-4544 - JCI Nederland.jpg

Voor de maand januari waren er drie prachtige projecten ingediend. De scrapbooks waren om door een ringetje te halen. Er kan er slechts één deze maand winnen. Deze winnaar zal tijdens het CvA in Alphen aan de Rijn de award & certificaat op kunnen halen. Laten we eens kijken hoe hier op gestemd is en waarom.

De eerste kandidaat is JCI de Betuwe, met de ‘Oliebollenrun’. Een opvallende reactie was “De oliebollenrun was perfect georganiseerd, alle leden deden mee in de organisatie, het is een terugkerend event dat lokale impact maakt en het doel is Roparun. Award waardig dus!” Eentje om in je zak te steken, JCI de Betuwe.

Vervolgens had ook JCI Leiden een scrapbook ingediend, met de Human Rights Walk. En deze opmerking kan de aspirant in kwestie in haar broekzak steken: “Weliswaar geen groot evenement, maar wel knap dat een aspirantlid zo iets neer kan en durft te zetten. Dicht bij haar eigen kracht gebleven. Is ook geschikt voor niet jci'ers om bij aan te sluiten.

Tot slot, JCI Utrecht met het Januari CvA. En ook daar kunnen ze trots zijn want “Een knappe prestatie gezien de korte tijd die men had”.

Om in stijl de winnaar bekend te maken:

Hier stond je dan vanavond
Het was wel spannend
Maar toch ook fijn
Maar zoals bij elke wedstrijd
Kan er maar één de winnaar zijn

En dat is... JCI Utrecht! Van harte gefeliciteerd!!

Voor JCI de Betuwe en JCI Leiden:

We laten ons niet kennen
We gaan gewoon maar door
Want wie niet tegen z'n verlies kan
Die is maar zielig hoor
Met z'n allen
Met z'n allen

 

Wil jij met je Kamer nou ook een serenade a la Henny Huisman? Dat kan! Je hebt tot en met 2 maart om je scrapbook in te leveren voor het Project van de Maand Februari.