CVA 2020- JCI KENNEMERLAND-4544 - JCI Nederland.jpg

Na het spetterende wereldcongres afgelopen november in eigen land, vindt dit jaar het wereldcongres plaats in Goa, India van 30 oktober t/m 3 november 2018.

Deze strandlocatie leent zich natuurlijk perfect voor een break in oktober als het hier alweer slecht weer wordt! Daarnaast is al bekend dat ook het wereldcongres in Goa alweer zo’n internationale topspreker heeft weten vast te leggen, namelijk Ban Ki Moon!!!

Early Bird

De early bird is verlengd tot 31 maart! Dit betekent dat je nog een ticket voor $520 (ca. €450) kunt boeken. Na de deadline gaat de prijs omhoog naar $580. Tickets kun je hier bestellen.

Reis

Heb jij al mooie plannen om naar het Wereldcongres te gaan?

Dan is het goed om te weten dat Team International op de zondag en maandag voorafgaand aan het congres een korte city trip in Mumbai organiseert. Als je hier bij aan wilt sluiten adviseren we je om op zaterdag naar Mumbai te vliegen. 

We hebben een mooi ticket voor je gevonden met SWISS Air. Zij bieden momenteel een ticket aan voor €466. Te boeken via Paperflies.

Let op de vliegtijden op de terugreis! Vele vluchten vertrekken net na 00:00 wat betekent dat je op een maandag moet terugvliegen als je bij het gala wilt zijn. 😉

Vanuit Mumbai zijn er verschillende (budget) opties om in Goa te komen. Een vliegticket kost ongeveer €60 voor een retour. Team International zal ook hierin een voorstel doen voor een vlucht, zodat we met zoveel mogelijk JCI leden samen kunnen reizen.

Verblijf

De hotels kunnen elk moment beschikbaar komen. Zodra deze online te boeken zijn zal Team International het Holland Hotel via sociale media communiceren!