Cva JCI Nederland vanuit studio in Tilburg 1.jpg

One step to succes! Dit is het thema van de Europese Conferentie die dit jaar van 19 tot en met 22 juni 2018 zal plaatsvinden in Riga (Letland).

Vier dagen vol met inspirerende keynotes van onder andere Brian Wang (Oprichter van Kiip) en Michael Teoh (behoort tot 's werelds beste learning and development coaches), bedrijfsbezoeken, B2B meetings met een aantal van Letlands beste ondernemers en heel veel netwerkmogelijkheden! Zomaar een paar van de dingen die je meemaakt als je met ons meegaat naar Riga!

Je boekt je ticket nog tot 26 maart tegen het midrate tarief van € 400,-. Hierna gaat de prijs met € 80,- omhoog naar € 480,-.

Naast het bomvolle programma zijn er in avonden uiteraard weer leuke feesten te bezoeken, met als grote afsluiting op 22 juni het gala!

MAAR…… De organisatie heeft nog een cadeautje! Op zaterdag 23 juni is het Midsummer Night en alle deelnemers van de Europese Conferentie kunnen zonder extra kosten deelnemen aan het feest hiervoor op het strand! Vervoer wordt geregeld door de Letse organisatie!

Kortom, genoeg redenen om dit evenement echt in je agenda te zetten en als je dan toch bezig bent, boek dan gelijk je hotel of appartement!

Omdat het het weekend van Midsummer Night is zitten veel hotels al vol. Er zijn echter via Booking.com nog een aantal leuke hotels of appartementen te boeken in de buurt van de hoofdlocatie, het Radisson Blu Latvija Hotel.