CVA 2020- JCI KENNEMERLAND-4584 - JCI Nederland.jpg

JCI Oldenzaal heeft in de afgelopen maanden de besturen van de diverse Kamers in het land een onmeunig lekkere 'Proatpoal' (Oldenzaals kruidenbitter) toegestuurd om de komende NC in Oldenzaal onder de aandacht te brengen. Vanuit verschillende Kamers hebben we ontzettend leuke enthousiaste berichten ontvangen over deze actie. Op de door jullie meegestuurde foto’s leek de stemming er vaak goed in te zitten en vermoedelijk kwamen de tongen behoorlijk los. En hopelijk ging het niet alleen over het drankje, maar is ook de NC uitgebreid besproken en staan 5 en 6 oktober nu bij iedereen in de agenda.  

Promotour

Een 'proatpoal' is natuurlijk leuk (en vooral lekker). Maar we komen ook graag zelf bij jullie op bezoek. Dan lichten we graag het programma verder toe en beantwoorden we al jullie vragen over de 'Glimlach van Twente'. Stuur hiervoor een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., we plannen dan graag samen met jullie een presentatie in!

 

Raadpleeg alvast www.nc2018oldenzaal.nl voor meer informatie en boek nu de early-bird tickets om verzekerd te zijn van een helikoptervlucht tijdens de rally op zaterdagmiddag!