CVA 2020- JCI KENNEMERLAND-4544 - JCI Nederland.jpg

Dit jaar vindt van 24 tot en met 27 juli de JCI Global Partnership Summit (GPS) in New York plaats. Een unieke kans voor JCI-leden om meer te weten te komen over de samenwerking van JCI met de VN en andere partners van JCI. Dit jaar extra in de aandacht: de Sustainable Development Goals van de VN met als thema Gender Equality.

Door middel van interactieve discussies, workshops en case studies zorgen JCI-leden, partners en deelnemers voor een intensieve samenwerking en bewustzijn van elkaars sterke kanten en netwerk. Deelnemers van de JCI Global Partnership Summit keren terug met nieuwe ideeën, vaardigheden, inspiratie en een groter netwerk om direct lokaal probleem bij de oorsprong aan te pakken.

Naast dit 4-daagse evenement wordt er voor de Nederlandse delegatie een programma samengesteld om gezamenlijk New York te ontdekken en elkaar beter te leren kennen. Denk hierbij aan een fietstour door de stad, het bezoeken van highlights zoals het Empire State Building, Central Park en een farewell diner. De opzet van het programma voor de NL delegatie gaat uit van maximaal 7 dagen verblijf in New York.

 

Genoeg redenen om je aan te melden voor dit unieke evenement! Wil je je aanmelden of wens je graag meer informatie, bekijk de website of neem contact op met Petra Groot Nibbelink.