CVA 2020- JCI KENNEMERLAND-4544 - JCI Nederland.jpg

 

Zoals elk jaar worden er voor de German Academy enkele internationale gasten uitgenodigd om de onderlinge banden te versterken. Zo ook dit jaar! Wij hebben een uitnodiging ontvangen om een afgevaardigde van JCI Nederland te sturen om deel te nemen aan de German Academy van 19 t/m 22 juli. Dit is een geweldige kans om internationale leerervaring op te doen en nader kennis te maken met de Wirtshafstjunioren Deutschland (zoals JCI daar heet).

Elk jaar worden er naast de twintig geselecteerde Duitse gasten - high potentials binnen JCI - ook vier internationale gasten uitgenodigd. Ook dit jaar hopen ze weer een van de Nederlandse JCI-leden te mogen ontvangen. Deze gast is aanwezig op uitnodiging van de Wirtshafstjunioren en draait volledig mee in het programma van de German Academy. Een vergelijkbaar - maar misschien nog wel intensiever - trainingsprogramma als de Dutch Academy.

 

Het hele programma gaat in het Duits en is op hoog niveau, daarom is het belangrijk dat je vloeiend Duits kunt spreken, verstaan, lezen en schrijven.

 

Deelnemen

Zoals gezegd, kan er maar een iemand de gelukkige zijn. Daarom vragen wij je, als je interesse hebt om deel te nemen, om een e-mail te sturen met een motivatiebrief, waarin jij uitlegt, waarom jij deze kans niet wilt missen. Daarnaast hebben we ook je persoonsgegevens nodig om de aanmelding compleet te maken. Deze informatie mag je sturen naar Pee Groothuizen van Team Training & Ontwikkeling. Ook voor meer informatie kun je bij hem terecht.

 

  'Supergave, waardevolle en leerzame ervaring! Duits verstaan en spreken is inderdaad noodzakelijk' 

- Milou Vaartjes, JCI Noabers en oud-deelnemer 2014

 

Kosten

Als de Nederlandse afgevaardigde ben je te gast bij de Wirtschaftsjunioren. Er zijn daarom geen kosten aan dit weekend verbonden. Uiteraard zorg je zelf voor je reis en neem je natuurlijk een bedankje mee voor de gastheren en dames. Daarnaast hopen wij dat je je ervaring wilt delen met andere JCI-ers. In de vorm van een artikel in het JCI MGZN en natuurlijk live-updates via social media.