Fotograaf Tom Beltman - JCI Wereldcongres 02  2017 - woensdag - JCI Nederland.jpg

We hadden ook deze keer weer een mooie scrapbooks ontvangen. JCI Eindhoven deed mee met een business event (ASML Young Makers Award) terwijl JCI Haaglanden een scrapbook had ingediend voor hun sportieve Curlingtoernooi. Jullie hebben ook deze keer weer massaal gestemd en weer mooie opmerkingen geplaatst.

Over het project van JCI Eindhoven werd onder andere geschreven: “Sociale evenementen zijn zeer belangrijk maar voor de promotie van JCI naar buiten is het project van Eindhoven veel waardevoller!” JCI Eindhoven, een mooie pluim! 

Het Curlingtoernooi van JCI Haaglanden werd alweer voor de derde keer georganiseerd en het deelnemersveld was groter dan ooit. “ Van een leuke sportieve uitdaging, naar een heuse traditie die Kamers landelijk - en internationaal - met elkaar verbindt.” En zo is het! JCI Haaglanden, volgend jaar editie vier?

Kortom, het was een spannende strijd maar in Alphen aan den Rijn mag JCI Eindhoven de award voor Project van de Maand februari op komen halen. Gefeliciteerd! 

De maand maart is ook weer een veelbelovende maand geweest met een variatie aan activiteiten. We hopen dan ook voor vrijdag 6 april weer een mooi aantal scrapbooks te mogen ontvangen. Veel succes!