CVA 2020- JCI KENNEMERLAND-4544 - JCI Nederland.jpg

“I drink Champagne when I win, to celebrate... and I drink Champagne when I lose, to console myself” - Napoleon Bonaparte

Met de JCI Champagne Run halen we geld op voor een goed doel: het Nationaal Ouderenfonds. Jaarlijks raken steeds meer en meer ouderen in isolement en door de coronamaatregelen en lockdowns wordt dit alleen maar erger! Met deze actie zorgen we ervoor dat ook zij fijne feestdagen tegemoet gaan en daarnaast heb jij lekkere champagne in huis voor de feestdagen!

Een doos champagne met 6 flessen kost €130,-. Van iedere doos gaat € 35,- naar het goede doel. Dit jaar is er gekozen voor champagne van het huis Gruet. Een elegante champagne gevormd door Pinot Noir (70%), Pinot Meunier (10%) en Chardonnay (20%), wat zorgt voor een bouquet van bloemen, honing, groene citroen en een toets van hazelnoot. Deze champagne heeft 30 maanden op de fles gerijpt om zijn gebalanceerde fijne karakter te vormen. Een geweldige champagne voor een vriendelijke prijs van slechts € 21,66 per fles. Een heel goede deal!

Je kan de champagne direct bestellen via https://jcichampagnerun.nl/

Vanwege de levertijd is het bestellen van de champagne mogelijk tot en met maandag 6 december 2021! De champagne kan dan rond 17 december worden opgehaald bij een van de deelnemende Kamers (selecteer je ophaallocatie tijdens het afrekenproces).

Vind je nou een doos van 6 flessen te veel, maar wil je wel een paar flessen kopen? Vraag dan rond binnen je Kamer en kijk of je samen met anderen een doos bij elkaar kan vormen.

Laten we samen het jaar uit knallen!
Heb je toch nog vragen over de run, mail ons gerust op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Dit jaar wordt de actie georganiseerd door JCI Amsterdam, JCI Haaglanden en JCI Rotterdam.