Fotograaf Tom Beltman - JCI Wereldcongres 02  2017 - woensdag - JCI Nederland.jpg

De meeste Kamers wisselen per januari van bestuur. Graag informeren wij jullie over de aandachtspunten en administratieve zaken die hierbij komen kijken. Lees hier meer.

Digitale Ledenadministratie - AllUnited
Onze digitale ledenadministratie wordt bijgehouden in AllUnited. Deze gegevens zijn ook beschikbaar in de JCI NL app waarmee ieder JCI lid gebruik kan maken van de kracht van het landelijke JCI-netwerk. Daarnaast worden deze gegevens gebruikt voor het bepalen van de contributie 2022 (peildatum 1 februari 2022). Vandaar dat het belangrijk is om deze gegevens up-to-date te houden. 
 
Belangrijke gegevens zijn: voor- en achternaam, een emailadres, een geboortedatum en het postadres. Deze gegevens gebruikt JCI Nederland onder andere om nieuwsbrieven toe te sturen of incidenteel fysieke post zoals een magazine. Het is de verantwoordelijkheid van het Kamerbestuur om deze gegevens up to date te houden. Je voorganger kan je een uitleg geven over de werking van AllUnited of je vind meer info op: https://jci.nl/bestuurszaken/dlaproject
 
Bestuurders registreren - AllUnited
In AllUnited kun je voor jezelf en je mede-bestuursleden ook je functie dit jaar toevoegen. Het is ontzettend belangrijk dat JCI Nederland de gegevens van alle Kamervoorzitters en secretarissen heeft, zodat we gedurende het jaar de juiste bestuursleden kunnen aanschrijven. Kom je er niet uit? Neem dan contact op met de commissie digitalisering via (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Jeske van Waijenburg (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). 
 
Google Suite 
Voor alle Kamers is een Google Suite omgeving ingericht.In Google Suite hebben alle Kamers de beschikking over een grote online opslagruimte, de mogelijkheid om met Google Hangouts te videobellen, een Google Agenda etc. Daarnaast kun je in Google Suite in een gedeelde map historische documenten terugvinden van JCI Nederland, zoals CvA-notulen en beleidsstukken. Weten jullie niet meer wat de inloggegevens zijn van Google Suite, stuur dan een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een wachtwoord-reset.
 
JCI.cc website
JCI.cc is de internationale website. Wanneer je bijvoorbeeld een officiële internationale training wilt volgen of je wilt inschrijven voor een internationaal congres heb je een geactiveerd account op jci.cc nodig. 
 
Alleen de Kamervoorzitter kan deze accountaanvraag goedkeuren. Uit ervaringen uit het verleden blijkt dat wanneer dit niet goed is geregeld, het zorgt voor veel last minute gedoe en irritaties om de goedkeuring op tijd geregeld te krijgen. Lukt het omzetten van het bestuur niet, neem dan contact op met Jeske van Waijenburg (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).
 
Voorzitters-appgroep 
De meeste Kamervoorzitters zitten met elkaar in een WhatsApp-groep. Deze groep is bedoeld om met elkaar te overleggen, te sparren, ervaringen uit te wisselen en zaken rondom CvA's voor te bespreken. Het is een appgroep voor en door de voorzitters. Het landelijke Federatiebestuur zit hier niet in. Zit je zelf als Kamervoorzitter nog niet in de voorzitters-appgroep? Neem dan contact op met een van de andere voorzitters om je te laten toevoegen.

 

Vragen?   
Mochten er vanuit jullie of het nieuwe Kamerbestuur vragen zijn, of mochten wij ergens mee kunnen helpen, neem dan gerust contact met ons op!
 
Alvast hartelijk bedankt en met vriendelijke groet,
 
Jeske van Waijenburg 
Secretaris Generaal 2022
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.