CVA 2020- JCI KENNEMERLAND-4544 - JCI Nederland.jpg

Wil jij dit jaar jouw kennis en enthousiasme delen in één van de teams van JCI Nederland en op deze manier JCI een stap verder brengen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Kijk snel verder om te zien welke leuke vacatures er voor dit jaar nog open staan.


Team PR & Communicatie is op zoek naar enthousiaste nieuwe teamleden! 

Wil jij meer verbinding, betrokkenheid en samenwerking creëren binnen JCI? Ben je goed in het schrijven van teksten en sociale media berichten? Of ben je gewoon enthousiast om je landelijk in te zetten en wil je de mogelijkheden van JCI ontdekken? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Als team PR & Communicatie, bestaande uit Charlotte, Silke en Niels, zijn wij verantwoordelijk voor de zichtbaarheid van JCI. Wij houden ons bezig met ‘the story’ van JCI en het vertalen ervan naar tastbare boodschappen die wij via verschillende kanalen verspreiden. Ook hebben we de ambitie om trainingen en workshops te geven aan lokale kamers, om méér in te zetten op het uitdragen van ons verhaal. Lekker tastbaar en concreet. Want impact maak je samen.

En dan snap je al, daar zijn meer mensen voor nodig. Want met zijn drieën krijgen wij veel voor elkaar, maar samen komen wij verder. Dus ben je enthousiast geworden? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel (alle dagen van de week) op 0642413769. 

#mooiekansomlandelijkactieftezijn #netwerkuitbreiden #ditisjci #metdiehashtagsgaathetbeter 


⭐ Manusje van alles gezocht⭐

Vind je dat de CvA’s anders ingericht moeten worden? En heb je ideeën over hoe we dat anders vorm kunnen geven? Meld je dan nu aan voor het team SG! 

Wij gaan dit jaar kijken naar verschillende werkvormen tijdens de CvA’s. Ook willen we gaan kijken naar de management organisatie van JCI Nederland en of dat nog past bij de huidige cultuur binnen JCI Nederland. 

Lijkt je het leuk om bij FB vergaderingen aanwezig te zijn en vind je het niet erg om daar notulen van te maken? Je zit dicht bij het vuur en krijgt veel mee van wat er binnen JCI Nederland speelt. 

Als je nu geïnteresseerd bent, bel of mail dan met Jeske op 0648751286 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


⭐️ Trainingsadviseurs gezocht⭐️

Het Training & Development team voor 2022 is nog op zoek naar toppers om de rollen van trainingsadviseur te vervullen.

 • Facilitator B4T: 
  • Organiseren & verkopen van de trainingen Impact, Achieve, Presenter en Basics for Trainers (incl assessements). 
  • Instroom professionele trainers.
  • Andere landelijke officiele trainingen.
 • Trainingsadviseur:
  • Verkoop kamertrainingen online & fysiek.
  • Organiseren kamertrainingen door trainers en kamers aan elkaar te koppelen.
  • Meeloop mogelijkheid nieuwe trainers.
  • Train de trainers

Lijkt een van deze rollen jou leuk? Stuur dan een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of app Valérie op 0628406909 om er verder over te kletsen.