CVA 2020- JCI KENNEMERLAND-4584 - JCI Nederland.jpg

Zoals elk jaar worden er voor de German Academy enkele internationale gasten uitgenodigd om de onderlinge banden te versterken. Wij hebben een uitnodiging ontvangen om een afgevaardigde van JCI Nederland te sturen om deel te nemen aan de German Academy van 14 t/m 17 juli 2022, die dit jaar in Bremen plaats vindt. Dit is een geweldige kans om internationale leerervaring op te doen en nader kennis te maken met de Wirtschafstjunioren Deutschland (zoals JCI daar heet).

Elk jaar worden er naast de twintig geselecteerde Duitse gasten - high potentials binnen JCI - ook vier internationale gasten uitgenodigd. Ook dit jaar hopen ze weer een van de Nederlandse JCI-leden te mogen ontvangen. Deze gast is aanwezig op uitnodiging van de Wirtschafstjunioren en draait volledig mee in het programma van de German Academy. Een vergelijkbaar - maar misschien nog wel intensiever - trainingsprogramma dan de Dutch Academy.

Het hele programma gaat in het Duits en is op hoog niveau, daarom is het belangrijk dat je vloeiend Duits kunt spreken, verstaan, lezen en schrijven.

Deelnemen

Er kan maar een iemand de gelukkige zijn. Daarom vragen wij je, als je interesse hebt om deel te nemen, om een e-mail te sturen uiterlijk zaterdag 19 maart 2022 met een korte motivatie, waarin jij uitlegt, waarom jij deze kans niet wilt missen en de German Academy wilt bijwonen. Daarnaast hebben we ook je persoonsgegevens nodig om de aanmelding compleet te maken. Dit alles mag je sturen naar Charley van 't Leven (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - EVP International). Op zondag 20 maart maken we de gelukkige deelnemer bekend.

Kosten

Als de Nederlandse afgevaardigde ben je te gast bij de Wirtschaftsjunioren. Er zijn daarom geen kosten aan dit weekend verbonden. Uiteraard zorg je zelf voor je reis en neem je natuurlijk een bedankje mee voor de gastheren en -dames. Daarnaast hopen wij dat je je ervaring wilt delen met andere JCI-ers. In de vorm van een artikel in de nieuwsbrief en natuurlijk live-updates via social media. 

In het verleden zijn er al meermaals Nederlandse afvaardigingen geweest naar de German Academy. Bijvoorbeeld Sabine Imdahl (JCI Rotterdam) in 2018. Lees hier haar ervaringen