Cva JCI Nederland vanuit studio in Tilburg 1.jpg

Onze penningmeester Lesley van der Pol heeft het proces rondom declareren aangepast. Wil jij weten hoe je een declaratie kunt indienen bij JCI Nederland zodat deze snel behandeld kan worden? 

Beste Jaycees,

Ik ben dit jaar druk bezig om de boekhouding efficiënter te maken. Hiervoor zijn al flinke stappen gezet. Dit maakt het leven als penningmeester voor mijzelf, maar zeker voor mijn opvolgers, een stuk makkelijker. Ook het proces voor declaraties is hierdoor aangepast. 

Stuur je declaratie samen met het declaratieformulier 2022 en eventuele nota naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De bijlage dienen in PDF te worden aangeleverd. 

LET OP:
Mails waarbij de bijlage niet in PDF worden aangeleverd kunnen niet worden verwerkt. Het systeem gooit deze automatisch weg. De penningmeester ziet deze dus ook niet. 

Ter reminder is er ook een automatische beantwoorder op de mailbox geplaatst met dezelfde tekst.

Iedere declaratie moet worden goedgekeurd door onze Secretaris Generaal of door een Executive Vice President. Voor de diverse commissies zijn dat:
MTTD                        Valerie Kamenade
PR&Commm               Niels Glerum
CRM                          Jan Klerken
Membership Growth    Steven Leijs
Impact                       Maaike van Mameren
International               Charley van 't Leven

Is het een declaratie die van toepassing is op de commissies dan is het verzoek om eerst de commissie te benaderen of deze ingediend kan worden. Bedragen boven de EUR 1,000,- dienen daarnaast door onze Vice Voorzitter te worden goedgekeurd. 

Bovenstaande is gelukkig geautomatiseerd en zou hierdoor soepel moeten verlopen. 

Ook deze penningmeester heeft gelukkig nog een baan naast zijn leven van JCI. Ik probeer minimaal 1 avond per week de declaraties weg te werken. Is er een declaratie die haast heeft dan verzoek ik jullie om mij te bellen of een whatsapp berichtje te sturen op mijn mobiele nummer 0653616628. Ook voor eventuele andere vragen mag je mij hierop altijd bellen of appen.

Met vriendelijke groet,

Penningmeester 2022
Lesley van der Pol