smallebanner-business.jpg

Partners

JCI Nederland is haar partners meer dan dankbaar. Zij versterken onze leden, kamers en landelijke organisatie op diverse vlakken. Samen met hen werken wij aan (lokale) impact en een krachtige vereniging. Onderstaand vind je een overzicht van onze partners met een korte samenvatting van de samenwerking en de voordelen die dit partnership oplevert.

Overzicht partners

Afslagzuid

Lokale impact zichtbaar maken

Communicatiebureau Afslagzuid ondersteunt JCI Nederland en in het bijzonder haar Kamers in het zichtbaar maken van alle mooie projecten die we organiseren. Wil jij als Kamer of lid gebruik maken van deze diensten kijk dan in onze PR-Toolbox.

Cantrijn

Invulling van het landelijk secretariaat

Cantrijn is ons landelijke secretariaat. Zij bieden een stabiele duurzame invulling van back-office processen. Daarnaast kunnen wij gebruik maken van de ruimtes die Cantrijn in ruimtes in Gorinchem en Utrecht beschikbaar heeft.

Geen blad voor de mond

Een actueel JCI MGZN

Uitgever Geen Blad voor de Mond zorgt er al jaren, samen met onze redactie, voor dat er drie keer per jaar een interessant JCI MGZN op de (digitale) deurmat ligt. Zij zorgen er tevens voor dat de vorm van het MGZN blijft aansluiten bij laatste behoeften en nieuwste technieken.

Bekijk website

Good2Connect

Investeer op een leuke, laagdrempelige en lokale manier in je team, je organisatie én een betere wereld!

Met veel plezier faciliteren wij JCI met de Global Goals Activation Game (ook bekend als het Werelddoelspel) en leiden wij JCI leden op tot Gamemaster. Door het spelen van de Game ontwikkelen JCI kamers op een leuke en laagdrempelige manier hun eigen actieplan waarmee ze concreet en direct, op lokaal niveau, kunnen bijdragen aan de Sustainable Development Goals (SDG’s).

Bekijk website

Hogiaf

Leden met elkaar in contact brengen

JCI Nederland en HOGIAF willen hun leden met elkaar in contact brengen en kennis met elkaar laten maken, zodat wederzijdse kennis en ervaring kunnen worden uitgewisseld. Hiervoor zullen beide partijen hun diensten en activiteiten beschikbaar stellen voor elkaars leden en gezamenlijk evenementen organiseren.

Insights

Persoonlijke ontwikkeling van leden, teams, besturen en kamers

Insights en JCI werken al jarenlang samen aan de ontwikkeling van de leden van JCI Nederland. Insights biedt Kamers, leden, teams en besturen de mogelijkheid om zich te ontwikkelen via Insights Discovery profielen en coachingsessies tegen een gereduceerd tarief. Daarnaast biedt Insight kosteloze profielen voor onder andere onze 1000 kansen deelnemers.

Interbeek

Opleiden van onze 1000 kansen trainers

Samen werken naar werk. Interbeek ondersteunt JCI-leden die zich (willen) inzetten als trainer voor 1000 kansen. Interbeek helpt bij de aanscherping van trainersvaardigheden en begeleiding en coaching vaardigheden op gebied van re-integratie en loopbaancoaching.

 

Linda Foundation

Een steuntje in de rug voor gezinnen met een minimum inkomen

LINDA.foundation geeft gezinnen met een minimun inkomen een  steuntje in de rug geven. Sinds 2013 heeft zij al meer dan 12.000 gezinnen fijne feestdagen heeft bezorgd. Door ze een feestpakket aan te bieden. In dit pakket zitten bonnen voor Albert Heijn, Hema, Intertoys en C&A en een cadeaukaart voor een gratis knipbeurt bij ANKO-kappers. Mede dankzij fundraisers georganiseerd door diverse JCI-Kamers kunnen deze pakketten worden samengesteld en uitgereikt. 

 

NCD

Gebruik maken van elkaars activiteiten, netwerk en infrastructuur. 

Leden van JCI Nederland kunnen deelnemen aan NCD activiteiten tegen hetzelfde tarief als hun eigen leden betalen en gebruik maken van het lokale NCD-netwerk(en vice versa). Daarnaast kunnen JCI-leden tegen gereduceerd tarief lid worden van NCD.

NGSK

Samen kinderen met een beperking in hun kracht zetten

Projecten van JCI, die zich richten op kinderen en/of jongeren met een lichamelijke beperking  komen in aanmerking voor de NSGKplusregeling. Hiermee wordt het bedrag dat jouw Kamer heeft opgehaald door de NSGK verhoogd met maar liefst 50% , tot een maximum van 7.500 euro. Zo wordt de impact van het lokale project vergroot. 

 

Onze nieuwe partner WeShareTalent is een kennisdelingsplatform van meer dan 700 organisaties. JCI-leden kunnen vanaf nu gratis deelnemen aan events op het gebied van verandering, innovatie, governance en nog veel meer. Download de WeShareTalent app en geef je op voor hun events.