Deze kamers zetten zich in voor de

LINDA.foundation

Een van de dingen waarmee JCI impact genereert, zijn de acties voor de goede doelen. Sinds een aantal jaar is de LINDA.foundation een trouwe partner van JCI Nederland en is daarbij een mooi doel om je voor in te zetten.

De LINDA.foundation is een fonds dat zich inzet voor ouders met kinderen in financiële nood. In Nederland leeft één op de negen kinderen in armoede. In Amsterdam zelfs één op de vier. Steeds meer ouders kunnen de maandelijkse rekeningen niet meer betalen en steeds meer gezinnen belanden in de schuldsanering. Dankzij de LINDA.foundation kunnen ze toch wat onbezorgde momentjes beleven.

image

JCI Gouda

JCI Duckrace

17 juni 2017

2.000 badeendjes gingen ‘de strijd aan’ in de grachten van Gouda. In een parcours van 30 meter en met hulp van de vrijwillige jeugdbrandweer moesten de eendjes zo snel mogelijk over de eindstreep. De eendjes werden geadopteerd en de opbrengst ging naar de LINDA.foundation. Opbrengst: € 4.300,-

JCI Haaglanden, JCI ‘s-Gravenhage

Ondernemersgala 2018

24 maart 2018

Het ondernemersgala is een jaarlijks terugkerend evenement en een groot begrip in Den Haag. Aan het Ondernemersgala is standaard een goed doel verbonden, waarvan Unicef er een is. In 2018 was de LINDA.foundation een goed doel. In totaal werd er maar liefst € 170.000,- opgehaald, waarvan de helft naar de LINDA.foundation ging.

Opbrengst: € 85.000,-

JCI Heerenveen

JCI Duckrace

7 juli 2018

Ook in Heerenveen weten ze hoe badeendjes moeten laten racen! Maar liefst 5.000 enthousiaste eendjes gingen te water op weg naar de eindstreep. Men kon een eendje voor een klein bedrag ‘adopteren’. De totale opbrengst voor de LINDA.Foundation: € 9.500,-. Opbrengst: € 9.500,-